reserveren5

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.
  • Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • slide4

Huur een ingerichte caravan op Minicamping de Bonte Koe in Zeeland

Gezellig kamperen op onze Minicamping. We hebben 2 caravans te huur, een Caravan Comfort en een Caravan Deluxe.

Huur een ruime Caravan Comfort

comfort2ADe Caravan Comfort heeft een een ruime voortent. Is geschikt voor 4 personen. De caravan is voorzien van een 2 persoon bed en een rondzit (2 persoon bed). Het keukenblok is volledig ingericht en heeft een aanrecht met spoelbak en een gaskookplaat. U heeft de beschikking over een pannenset, borden, kopjes, glazen, bestek, waterkoker, koffiezetapparaat en kookgerei.

In de voortent staat een eethoek en televisie. In voortent en caravan is een kachel aanwezig voor de koude avonden. Ook zit er een tuinset bij voor buiten om van het heerlijke zonnige weer te genieten.

reserveeronline

Huur een Caravan Deluxe met extra veel ruimte

deluxe3ADe Caravan Deluxe heeft een hele ruime voortent. Is geschikt voor 5 รก 6 personen. De caravan is voorzien van een 2 persoon bed, stapelbed en rondzit (2 persoon bed).

Het keukenblok is volledig ingericht en heeft een aanrecht met spoelbak en een gaskookplaat. U heeft de beschikking over een pannenset, borden, kopjes, glazen, bestek, waterkoker, koffiezetapparaat en kookgerei.

In de voortent staat een eethoek, bankstel en televisie. In voortent en caravan is een kachel aanwezig voor de koude avonden. Ook zit er een tuinset bij voor buiten om van het heerlijke zonnige weer te genieten.

reserveeronline