reserveren5

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.
  • Slide1
  • Slide2
  • Slide3
  • slide4

Kamperen bij Minicamping De Bonte Koe

Hebt u zin en een fijne vakantie of wilt u lekker er even tussen uit dan bent u op onze minicamping op het juiste adres. Onze camping is rustig gelegen op het terrein van ons Melkveebedrijf te Kortgene in Noord-Beveland het kleinste eiland van Zeeland. Het dorp Kortgene ligt aan het Veerse Meer.
Een minicamping wil zeggen kamperen bij de boer, dat is recreëren op het platteland. Lekker met je tentje of caravan genieten van het platteland. Genieten van de frisse lucht, rust en ruimte en het groen om je heen.

Ruime kampeerplaatsen met luxe voorzieningen

Wij hebben ruime staanplaatsen en gratis luxe verwarmde sanitaire voorzieningen (heren en dames sanitair en afwasplaats). Uw chemische toilet kunt u ledigen in de daarvoor aanwezige stortplaats. Iedereen op onze camping krijgt gratis Wi-Fi. Onze staanplaatsen zijn voorzien van stroomvoorziening van 8 ampère.

Uitstekende faciliteiten op de camping

Er zijn allerlei faciliteiten op de camping voor jong en oud. Voetbalveld, Jeu de boulesbaan, zwembad, speelweide voor de kinderen. Ook hebben we een grote recreatieruimte met terras waar u een gezellig drankje kan komen drinken of een lekker ijsje kan kopen. In de recreatieruimte kan men tv kijken (ook op groot scherm), tafeltennis, biljart, poolbiljart, tafelvoetbal, darten, kinderhoek voor de allerkleinste met o.a. duplo, puzzels etc. en allerlei familiespellen.

Er op uit in de omgeving

Houdt u van wandelen, fietsen of vissen dan is het hier goed vertoeven. Vanaf onze camping bent u binnen te kortste keren in de toeristische stadjes zoals, Goes, Zierikzee, Veere, Middelburg en Vlissingen. Lees meer tips over Zeeland op de omgevingspagina.

Kortgene is een gezellig dorpje met leuke en gezellige terrasjes, Bakker, Slager, Supermarkt, Le Grand Bazar en diversen restaurantjes.

U bent van harte welkom op onze minicamping en bij aankomst krijgt u een heerlijk kopje koffie of thee.

Boek direct uw kampeerplaats