reserveren5

Deze website gebruikt cookies (en vergelijkbare technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website, onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, als ook voor social media. Door verder gebruik te maken van onze website, gaat u hiermee akkoord.
Deze website gebruikt cookies. Doorgaan betekent akkoord.
 • Slide1
 • Slide2
 • Slide3
 • slide4

Omgeving van Minicamping De Bonte Koe

Onze camping licht rustig gelegen in de polder tussen de dorpen Kats en Kortgene op het eiland Noord – Beveland. Noord-Beveland is een eiland dat gekenmerkt wordt door weidsheid. Bijna overal zijn vergezichten, zowel over het landschap als over de grote omringende waterpartijen. De lucht is er prachtig. Het gevoel dat hier nog weidsheid is, wordt versterkt omdat je overal ver kunt kijken zonder dat er bebouwing in de weg staat.

In Kortgene vind je allerlei winkeltjes supermarkt, slager, bakker. Le Grand bazar en veel terrasjes en restaurants.

Bekijk ook eens het promotiefilmpje van Noord – Beveland

In de omgeving zijn er vele mogelijkheden voor een dagje er op uit. Dat varieert van een bezoek aan een van de steden, tot een actief dagje uit of museumbezoek. Wij hebben een aantal mogelijkheden voor u op een rij gezet. Wilt u meer tips, kom dan gerust bij ons langs. Wij helpen u graag op weg. 

Stedentrip in Zeeland:

 • Gezellig dagje naar de steden Goes, Zierikzee, Middelburg, Veere en Vlissingen.

Genieten van de natuur

 • Lekker naar het Veerse Meer of naar Banjaardstrand.
 • Nationaalpark Oosterschelde. Een uniek en dynamisch natuurgebied. Dankzij de afwisseling van eb en vloed en de aanwezigheid van zout en zoet water leven er duizenden vogels en planten. Door de open verbinding met de Noordzee is het twee keer per dag eb en twee keer per dag vloed. De slikken en platen die bij vloed onder water staan, vallen bij eb droog. Ze bevatten dan weer voldoende voedsel voor de vele vogels die er komen foerageren. Als de platen weer in de golven verdwijnen, gaan de vogels naar de oevers van de Oosterschelde. Daar, achter de dijken, liggen de karrevelden, inlagen en kreekgebieden. Ideaal om per fiets of te voet te verkennen.

Een actief dagje er op uit

 • Dagje Miniatuur Walcheren. Wie al het moois van Walcheren in 1 dag wil zien, moet naar Miniatuur Walcheren in het centrum van Middelburg. Een groot aantal Zeeuwse dorpen zijn hier in schaal 1:20 nagebouwd. De meer dan 250 plantensoorten, 25.000 bloembollen en 1400 bonsaiboompjes laten zien waarom Walcheren 'de tuin van Zeeland' wordt genoemd. Voor kinderen zijn er onder andere een boemeltreintje, een speeltuin, scooters, radiografisch bestuurbare bootjes, het waterspel, de sprookjestunnel en een aantal spring- en klimobjecten en andere attracties. Koning Willem Walcheren en Hofnar Wallie zorgen ervoor dat de kinderen in de zomermaanden niets tekort komen. Tot slot beschikt Miniatuur Walcheren over een gezellig pannenkoekenrestaurant met terras.
 • Indoor Karting Goes. Indoor Karting Goes is gevestigd in de Zeelandhallen te Goes en door de ligging aan de rand van deze gezellige stad eenvoudig bereikbaar. Met de enorme faciliteiten die deze hallen bieden kan men hier spreken over een vrij uniek kart gebeuren. Je rijdt er met de perfect verzorgde 200 cc sterke Stratos racekarts op een uitdagende kartbaan met een lengte van maar liefst 750 meter op een oppervlakte van 4.500 m²!
 • Een dagje Rondje Pontje.
 • Het Klokúus. De gezelligste binnen- en buitenspeeltuin van Zeeland, nu ook met lasergame en Boerengolf
 • Sportpunt Zeeland. Groot subtropisch zwembad met meer dan duizend vierkante meter zwemplezier. De twee super glijbanen met spannende lichteffecten zijn een ware attractie. Diversen andere sportmogelijkheden.
 • De Zeeuwse Rozentuin in Kats. De Zeeuwse Rozentuin is een gespecialiseerde kwekerij met de grootste sortering rozen en clematis van Nederland en ver daar buiten. Lekker wandelen waar meer dan 1000 soorten rozen en meer dan 100 soorten clematissen te vinden zijn. De Zeeuwse Rozentuin beschikt over een restaurant met terras waar u de hele dag iets kunt nuttigenUithaven Kamperland. Diversen activiteiten zoals, lasergame, minigolf , zeeuws planetarium en nog veel meer.
 • Emelisse Brouwerij.
 • Fivestar Farm. De overdekte speeltuin bevindt zich in de grote schuur die helemaal in countrystijl is ingericht en zo bijdraagt aan het prikkelen van de kinderfantasie. Het speeltoestel is opgebouwd uit drie verdiepingen met op elke plek nieuwe, uitdagende speelmogelijkheden. De vrolijke kleurstelling nodigt direct uit tot spelen. Het speeltoestel kent een open structuur waardoor u als (groot)ouder contact kunt houden met uw kind.
 • Ook zijn er veel fiets- en wandelroutes.
 • Diversen zomermarkten.

Ontdek de kunst en cultuur van Zeeland

 • Diversen musea 's.
 • Neeltje Jans en Deltawerken. Hier vind je verbazingwekkende exposities en stormachtige attracties en bekijk je aan boord van een rondvaartboot de imposante Deltawerken.
 • Het Arsenaal in Vlissingen. Maritiem/Piratenmuseum in Vlissingen. Sta oog in oog met een echte haai, maak kennis met spannende piratenattracties of speur op 65 meter hoogte de Westerschelde af.